Däcktryck och lufttryck till Volvo V90 Cross Country 2020

Däcktryck till Volvo V90 Cross Country 2020

Rekommenderat däcktryck och lufttryck i däck till Volvo V90 Cross Country 2020 är minst…

FramBak
2,4 bar2,4 bar

Tänk på det här innan du kontrollerar och justerar ditt däcktryck!

Din bils rekommenderade däcktryck är noga utvalt och prövat för att ge din bil bästa möjliga säkerhet, komfort och bränsleekonomi. Så var noga med att kontrollera och justera ditt lufttryck var 14:e dag.

Fler däcktryck till din Volvo V90 Cross Country 2020 i tabellform

Nedan följer tillgängliga däcktryck och lufttryck för fler däckdimensioner och motoralternativ till din Volvo V90 Cross Country 2020 från din tillverkare eller ledande däcktillverkare så att du alltid kan köra med rätt däcktryck. För att de skall vara enkla att hitta så är däcktrycken är sorterade i däcktryck för ECO, MIN och MAX för framdäck och bakdäck.

Symbolförteckning

ECO-däcktryck

Rekommenderat ECO-däcktryck från biltillverkaren eller en ökning av det minsta däcktrycket med 15%.

MIN-däcktryck

Rekommenderat däcktryck för minimilast. Oftast för 1 till 3 personer med lite last.

MAX-däcktryck

Rekommenderat däcktryck för maximal last. Oftast 3-7 personer med full last.


Källa: Bilens handbok

Få bästa pris på ny bilförsäkring

Insplanet erbjuder privatpersoner jämförelser, rådgivning och köp av produkter och tjänster inom försäkring och andra privatekonomiska områden.

Information om däcktryck på dacktryck.com är endast i vägledande syfte. Dacktryck.com försöker hjälpa bilister att inte köra med för lågt däcktryck och därmed köra på ett säkert och mer ekonomiskt sätt. Däcktrycken för bilmodeller hämtas från handböcker, dekaler från de olika bilmodellerna eller ledande däcktillverkare. Däcktrycket som anges är för kalla däck och hastigheter upp till 160 km/h om inget annat anges. För däcktryck för just din bilmodell kontrollera bilens handbok, baksidan av tanklocket, på sidan av förardörren eller på bilens B-stolpe vid förarsidan.